Soap Foundation doneert beautyproducten

'Beauty should not be a luxury'

Beauty is een vorm van luxe, en natuurlijk geen primaire levensbehoefte, zoals een dak boven je hoofd of een veilige leefomgeving. Maar beautyproducten zijn niet altijd goedkoop waardoor het niet voor iedereen vanzelfsprekend is te kunnen genieten van een lekkere douchegel, een goede gezichtscrème of geurende bodyolie.

De SOAP Foundation, een initiatief van de SOAP Treatment Store, heeft als motto: Beauty should not be a luxury. Iedereen verdient af en toe een beautygift en juist voor vrouwen die zich in een kwetsbare positie bevinden kan zo’n verwenmoment een boost voor het zelfvertrouwen geven. Daarom maakt de SOAP FOUNDATION de inzameling van ongebruikte/ongeopende beautyproducten mogelijk. Deze ‘unused beauty products’ worden gedoneerd aan goede doelen, zoals diverse vrouwenopvang instellingen in Nederland.

Deze zomer kwam de SOAP Foundation langs op de opvang locatie van Arosa. Het werd een gezellig feestje waarbij verschillende ongebruikte/ongeopende producten zoals huid- en lichaamsverzorging, make-up artikelen en haarverzorgingsproducten zijn uitgedeeld. Een van de reacties van de vrouwen: "als je je mooi verzorgt van buiten, voel je je ook sterker van binnen".  

Namens de vrouwen in de opvang van Arosa danken wij de SOAP Foundation voor dit mooie initiatief en alle mensen die hun producten hebben gedoneerd aan de SOAP Foundation.

Meer informatie en donaties?
Wie ongebruikte beautyproducten heeft om te doneren, kijk op de website van de SOAP Foundation voor meer informatie en inleverpunten.