Nieuwe keuken op de crisisopvang in gebruik genomen

Op de crisisopvang van Arosa (locatie Nadine) verblijven maximaal 22 vrouwen en gemiddeld rond de 30 kinderen van verschillende leeftijden.

Op deze locatie hebben wij een nieuwe keuken in gebruik genomen. De oude keuken was sterk verouderd en niet kindvriendelijk. Het in gebruik nemen van de nieuwe keuken betekent voor de cliënten ook een overstap van gezamenlijk naar individueel koken. Nu kunnen de cliënten zelf bepalen wat zij die dag willen eten en dit zelf klaarmaken. Ook wordt niet langer op gas maar op inductieplaten gekookt wat de keuken een stuk veiliger maakt als er kinderen in de keuken zijn.

Arosa heeft deze mooie, veilige en kindvriendelijke keuken kunnen aanschaffen door de bijdragen van fondsen en donateurs. Samen met de cliënten en de kinderen die op Nadine verblijven, hebben we deze keuken feestelijk geopend. Graag hadden wij natuurlijk deze gulle gevers zelf uitgenodigd om een kijkje te komen nemen, maar gezien corona, zien wij daar voorlopig vanaf. Mocht het weer mogelijk zijn, dan bent u van harte welkom om te komen kijken wat er is gerealiseerd dankzij uw bijdrage.

Fondsen:

Donateurs: