Vacature Medewerker P&O

Stichting Perspektief is voor de versterking van de backoffice van Arosa op zoek naar een allround medewerker P&O v/m voor 24 - 32 uur per week

 

Over Arosa

Arosa is onderdeel van Stichting Perspektief en biedt veiligheid en bescherming bij geweld in afhankelijkheidsrelaties. Onze focus ligt op het voorkomen en duurzaam stoppen van huiselijk geweld, kindermishandeling en stalking. Wij hebben aandacht voor alle leden van het gezin en belangrijke personen in het netwerk om zorg op maat te kunnen leveren bij het stoppen van gewelddadige patronen en het waarborgen van de veiligheid. Alle vrouwen, mannen en kinderen krijgen de ondersteuning en hulp die zij wensen en snelle toegang tot specialistische hulp. De veiligheid van onze cliënten en het stoppen van de intergenerationele overdracht heeft prioriteit binnen onze begeleiding en opvang. 

Wij zijn actief in Rotterdam Rijnmond ZHZ, op wijk-, stads- en regio niveau. Op basis van onze specifieke opvang: mannenopvang en code rood, hebben we een landelijke functie. Internationaal wisselen we kennis en ervaring uit. Om onze cliënten goed van dienst te zijn, werken we samen met ketenpartners. Onze organisatie is flexibel, anticiperend op onze veranderende samenleving.

De functie 

Als Medewerker P&O werk je vanuit Rotterdam en Delft en ben je ondersteunend binnen het team P&O. Je bent het centrale punt voor de verwerking van personele zaken van Arosa. Denk daarbij aan het afhandelen van telefoonverkeer en voeren van correspondentie. Vervaardigen van contracten en bevestigen van gemaakte afspraken. Bewaken en signaleren van actiepunten en termijnen. Verwerken van mutaties, aanmaken van personeelsdossiers, etc. Je registreert in het personeelsinformatiesysteem en voert administratieve werkzaamheden uit ten behoeve van de maandelijkse salarisverwerking (Nmbrs). Hiervoor werk je samen met ons externe salarisadministratiekantoor. Ook heb je contacten met voor de P&O administratie belangrijke samenwerkingspartners en stakeholders zoals het UWV, de arbodienst en scholen. 

Verder kan het zijn dat je berekeningen maakt voor de toekenning van ORT of andere soorten toeslagen. Complexe vragen waar advies over gegeven moet worden, speel je door naar de verantwoordelijk leidinggevende of naar een P&O adviseur.

Voor medewerkers en leidinggevenden ben je een eerstelijns vraagbaak voor alles wat met de verwerking van de personeelsadministratie te maken heeft. Denk hierbij aan vragen over het salaris, IKB, verlof of verzuim. Je bent iemand die registreert, signaleert en monitort. Coördinerende ervaring en vaardigheden is een pre.  

Wat we van je vragen:

Je hebt een mbo-werk- en denkniveau en een afgeronde, voor de functie relevante mbo-opleiding;

 • Aantoonbare kennis en/of ervaring met P&O/HRM;
 • Accuraat, servicegericht en stressbestendig;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Integriteit bij het verwerken van vertrouwelijke gegevens, zoals financiële- en persoonsgegevens;
 • Zelfstandigheid en doortastendheid;
 • Flexibiliteit en samenwerkingsgerichtheid.
 • Kennis en ervaring met diverse ICT systemen ten behoeve van personeelsinformatie en salarisverwerking is een pre;

Inschaling en rechtspositie

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met vooruitzicht op een vaste aanstelling;
 • Salarisschaal 6, minimaal € 2.348,- en maximaal € 3.361,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
 • Maandelijkse tegemoetkoming van € 10,- op aanvullende ziektekostenverzekering
 • Opname in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • 170 verlofuren per jaar op fulltime basis;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer;
 • Vergoeding van de kosten van een Verklaring Omtrent het Gedrag;
 • Uitstekende werksfeer en ontwikkelmogelijkheden.

Informatie en solliciteren 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Richard Mutters, manager Bedrijfsvoering tel. 06-82948378.

Solliciteren kan direct. Je kunt je motivatiebrief en cv voor 31 maart 2022 sturen naar: n.matulessy@arosa-zhz.nl