Basistraining Geweld In Afhankelijkheidsrelaties

Eind maart 2018 vond de pilot Basistraining Geweld in Afhankelijkheidsrelaties (GIA) plaats. Wegens groot succes kreeg de Basistraining GIA een vervolg in september 2018. Ook in 2019 worden weer trainingen gegeven. De data en locatie worden bepaald na voldoende aantal inschrijvingen.

Arosa biedt deze Basistraining Geweld in Afhankelijkheidsrelaties aan in samenwerking met de partners Moviera, Perspektief en Blijf Groep.

Accreditatie
De Basistraining Geweld in Afhankelijkheidsrelaties is door het SKJ geaccrediteerd met 16.37 punten en is hiermee de allereerste SKJ geaccrediteerde basistraining binnen Arosa en de Combine.

Het accreditatienummer / ID nummer van de training is: SKJ203337

Doelgroep
De Basistraining GIA is bedoeld voor nieuwe medewerkers van Arosa, Moviera, Blijf Groep en Perspektief en beslaat 3 dagdelen.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Dagdeel 1: Theoretisch kader systeemgericht werken en denken
  • Dagdeel 2: Het signaleren en bespreekbaar maken van verschillende vormen van geweld in afhankelijkheidsrelaties
  • Dagdeel 3: Bespreken van interventies, methodieken en verwijsmogelijkheden in combinatie met verschillende casuïstiek en presentatie door de deelnemers

Trainers
De Basistraining GIA wordt gegeven door Adrie Vermeulen (Moviera) en Magda Vogelezang (Arosa)

Klachtenregeling
Klik hier voor de klachtenregeling scholingsactiviteiten Arosa

Inschrijven
Wil je je inschrijven voor de training, stuur een email maar: n.matulessy@arosa-zhz.nl

Het betreft een open inschrijving. Zodra het minimum aantal van 8 deelnemers zich hebben ingeschreven, worden datum en locatie bepaald (het maximum aantal deelnemers voor de training is 12).