Arosa zoekt een Stagiaire Sociaal Raadsvrouw

De stagiaire Sociaal Raadsvrouw vormt een schakel tussen de cliënt en (maatschappelijke) instanties. De Sociaal Raadsvrouw richt zich in het (individuele) contact op vragen, tekorten en problemen van cliënten die samenhangen met sociale zekerheid, belastingen, arbeid, huisvesting, vreemdelingenrecht, personen- en familierecht, onderwijs en consumentenzaken.

We zijn op zoek naar stagiaires op HBO niveau Sociaal Juridische Dienstverlening. De stageperiode is 10 maanden.

Dit vertellen onze vorige stagiaires over hun stage Sociaal Raadsvrouw bij Arosa:

"Ik heb een veelzijdige, leerzame en leuke stage gehad bij Arosa. Elke dag doe je wat anders. De begeleiding die je hier krijgt om uiteindelijk de taken zelfstandig uit te kunnen voeren, is perfect op de persoon aangepast.
Dus wil je een leuke, leerzame en afwisselende stageperiode? Dan ben je bij Arosa aan het juiste adres!”

 “Mijn stage bij Arosa was een leuke en leerzame tijd. Het werk is zeer afwisselend, het ene moment heb je een cliëntgesprek, het andere moment ben je bezig met het uitzoeken van mogelijke voorzieningen voor een cliënt. De begeleiding is erop gericht dat je zo snel mogelijk taken zelfstandig kan uitvoeren, en als je iets niet weet, kun je altijd bij je collega’s terecht"

Wil jij gelijk aan de slag in een gezellig team waarbij je afwisselend werk verricht? Solliciteer dan voor een stage Sociaal Raadsvrouw bij Stichting Arosa en stuur je motivatiebrief en cv naar: n.matulessy@arosa-zhz.nl