Vacature medewerker facilitair/ICT

Een baan met veel verantwoordelijkheid waarin je echt het verschil kunt maken

Het Service Bureau van Arosa, onderdeel van Stichting Perspektief is gericht op ondersteunen, faciliteren en adviseren van de teams om effectief, efficiënt en toekomst bestendig te functioneren teneinde goede zorg te leveren aan haar cliënten, haar maatschappelijke doelstellingen te verwezenlijken en dit te doen naar tevredenheid van alle stakeholders.  

We zijn op zoek naar een duizendpoot! Ben je stressbestendig en kan je goed overweg met ad-hoc zaken? Kun jij out of the box denken?  Dan zijn wij op zoek naar jou!   

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een

SERVICEDESK MEDEWERKER FACILITAIR / ICT (m/v) voor 24 UUR PER WEEK

Wat ga je doen?
De Servicedesk Facilitair / ICT is bij Arosa het centrale punt waar je interne en externe klanten eerstelijns ondersteuning biedt en waar je de digitale of telefonische vraag of melding van de klant afhandelt. Je werkt in een team waar je zelfstandig werkt binnen heldere onderlinge afspraken. De kwaliteit van dienstverlening hangt af van de klantvriendelijkheid, snelheid en juiste afhandeling van de vragen en meldingen. 

 • Je staat collega’s en externe contactpersonen te woord en je zoekt gezamenlijk naar oplossingen. Als het nodig is bezoek je de werkplek van je collega om ter plekke te helpen; 
 • Je bewaakt de voortgang van vragen en meldingen en draagt zorg voor een tijdige administratieve afhandeling en bijbehorende terugkoppeling van de klant; 
 • Je beheert de mailbox.
 • Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen Arosa zoals de financiële administratie, P&O en de teams; 
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van ICT devices zoals laptop, tag, mobiele telefoon en help je collega’s met het juiste gebruik daarvan; 
 • Naast ICT beheer je meldingen rondom huisvesting, reparaties, inventaris en ander voorkomende facilitair gerelateerde zaken; zoals postverwerking en inkoop kantoorbenodigdheden.  
 • Je bent in staat om structuur aan te brengen en prioriteiten te stellen die leiden tot een optimale dienstverlening. Samen met je collega’s van je eigen team kun je sparren over de verbetering van de dienstverlening en het verdelen van de taken op diverse onderdelen.  

Je werkt in onderlinge afstemming op kantoortijden tussen 8:00-17:00 uur. Er wordt van je verwacht dat je flexibel inzetbaar bent in geval van afwezigheid van collega’s. 

Wat breng je mee?

 • Afgeronde opleiding mbo, minimaal niveau 4 in de richting Facilitair, ICT dan wel bereidheid om een opleiding in deze richting te volgen; 
 • Affiniteit met huisvestings- en facilitaire zaken, het organiseren van een goede woon- en werkplek voor cliënten, collega’s en ketenpartners; 
 • Technische kennis van hardware en software is een pré; 
 • Bij voorkeur ervaring in het werken binnen een Servicedesk; 
 • Goede klantgerichte en communicatieve vaardigheden; 

Wat bieden we je?

Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
Arosa is een innovatieve organisatie die continu inspeelt op nieuwe ontwikkelingen, die veel kansen biedt en waar steeds nieuwe rollen ontstaan. Afhankelijk van je wensen, ambitie, energie en ontwikkelpotentieel ontwikkel je je als medewerker daarin mee. We stimuleren je daarin en bieden je daarvoor alle ruimte, bijvoorbeeld met opleidingen gericht op het ontwikkelen van competenties.

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk

 • Je begint met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar en daarna bij goed functioneren het vooruitzicht op een vaste aanstelling;
 • Salarisschaal 5 of 6, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  Minimaal € 2.155,- en maximaal € 3.428,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering, dit  is verwerkt in de vorm van het Individueel Keuze Budget.
 • Maandelijkse tegemoetkoming van € 10,- op aanvullende ziektekostenverzekering
 • Opname in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • 170 verlofuren per jaar op fulltime basis;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer;
 • Vergoeding van de kosten van een Verklaring Omtrent het Gedrag;
 • Aandacht voor werk/privé-balans
  We vinden het belangrijk dat werk en privé voor iedereen in balans zijn. Daarover gaan en blijven we graag met je in gesprek.

Draag jij (indirect) bij aan het stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling?

Onze missie is het voorkomen en uiteindelijk duurzaam stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling. En daarmee raakt ons werk aan een belangrijk maatschappelijk thema. In Nederland en vooral ook in onze regio.

Wij hebben aandacht voor alle leden van het gezin en belangrijke personen in het netwerk om zorg op maat te kunnen leveren bij het stoppen van gewelddadige patronen en het waarborgen van de veiligheid. Alle vrouwen, mannen en kinderen krijgen de ondersteuning en hulp die zij wensen en snelle toegang tot specialistische hulp. De veiligheid van onze cliënten en het stoppen van de intergenerationele overdracht heeft prioriteit binnen onze begeleiding en opvang.

Arosa is onderdeel van Stichting Perspektief. Wij zijn actief in Rotterdam Rijnmond ZHZ, op wijk-, stads- en regio niveau. Op basis van onze specifieke opvang: mannenopvang en code rood, hebben we een landelijke functie. Internationaal wisselen we kennis en ervaring uit. Om onze cliënten goed van dienst te zijn werken we samen met ketenpartners. Onze organisatie is flexibel, anticiperend op onze veranderende samenleving.

Iets voor jou?
Voor vragen over de functie kan je terecht bij Richard Mutters, Manager Bedrijfsvoering, tel. 06-82948378.

Je motivatiebrief en cv kun je tot 30 maart mailen naar vacatures@arosa-zhz.nl

De gesprekken staan vooralsnog gepland op woensdag 5 april tussen 9:30-12:30 uur en 13:00-16:00 uur.