Goed om te delen

Doneer de verkoop van je tweedehands spullen voor Kinderhulp

Delen is goed en leuk en via Goedomtedelen.nl wordt dit heel makkelijk gemaakt. Deze nieuwe koop- en verkoopplek voor tweedehands spullen biedt verkopers de kans hun opbrengst te delen met Nationaal Fonds Kinderhulp! Een nieuwe manier van doneren dus én een mooie kans om je steentje bij te dragen aan kindergeluk. Goedomtedelen.nl is ontstaan door de gedachte dat wie dingen deelt, meebouwt aan een betere wereld voor iedereen. Op dit moment zijn er 20 goede doelen aangesloten bij Goedomtedelen.nl, waaronder Kinderhulp.

  nationaal fonds kinderhulp

Regelmatig  doet Arosa voor cliënten een aanvraag bij het Nationaal Fonds Kinderhulp. Dankzij Kinderhulp kan een kind bijvoorbeeld toch naar zwemles of gaan sporten als de moeder die in de opvang verblijft daar geen geld voor heeft. Daarom ondersteunen we de oproep van Kinderhulp van harte om de opbrengst van jouw spullen via Goedomtedelen.nl te doneren aan Kinderhulp. 

Wat doet Kinderhulp?
Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeit 1 op de 8 kinderen in ons land op in armoede. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals sport, een dagje uit, opleiding of een cadeautje van Sinterklaas mogelijk te maken. Omdat ook zij geluk en een mooie toekomst verdienen!

Nog iets te verkopen?
Heb jij nog tweedehands spullen liggen en wil je iets doen voor Kinderhulp? Plaats deze spullen dan op Goedomtedelen.nl. Als verkoper bepaal jij welk gedeelte van de opbrengst (vanaf 5 procent) naar Kinderhulp gaat.

Meer info of gelijk een advertentie plaatsen? Ga naar www.goedomtedelen.nl