Stage en afstuderen

Arosa biedt leerzame en boeiende stages. Arosa vindt het belangrijk dat studenten kennis maken met het toekomstige werkveld en zich ontwikkelen tot professionals. Arosa is een erkend leerbedrijf en staat geregistreerd bij SBB.

De stages voor schooljaar 2022-2023 zijn allemaal voorzien.  Alleen stages vanaf september 2023 kunnen in behandeling genomen worden. Stuur daarvoor een mail naar stagesenafstudeerverzoeken@arosa-zhz.nl 

 


  

Stages en afstudeeropdrachten op het gebied van PR / communicatie

Volg je een opleiding op het gebied van PR / communicatie, journalistiek, grafische vormgeving etc. en je zoekt een stageplek of afstudeeronderwerp? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Ellis Sintnicolaas, communicatieadviseur Arosa via communicatie@arosa-zhz.nl of 06 22210507.

 


 

Afstudeeropdracht: Een roze onweerswolk

Elisa Holtland heeft voor haar afstudeeropdracht journalistiek een vierdelige podcastserie gemaakt over partnergeweld. De podcasts maken deel uit van haar afstudeerscriptie waarvan de centrale vraag is: “wat is er nodig om de signaalgevoeligheid van partnergeweld te vergroten in de naaste omgeving van slachtoffers?” De podcasts zijn een creatieve verwerking van alle interviews met cliënten, hulpverleners en omstanders. Ook de namen zijn verzonnen.

Het resultaat is hieronder te beluisteren:

Monoloog Mandy

Monoloog David:

 

Monoloog Mert

Monoloog Carlijn